• Dinsdag

    Date: 2010.09.01 | Category: De reis | Tags:

    Tian werd vannacht om 23.30 wakker, ik heb hem even geaaid en een slaapliedje gezongen en toen is hij weer in slaap gevallen. Het slapen gaat steeds onrustiger, ik denk dat er een beetje angst begint te komen, dit schijnt voor adoptiekinderen wel normaal te zijn en wat wil je ook. Helaas kunnen wij de slaap niet meer zo vatten. Om 6.00 is Tian ook weer wakker maar hij is nog niet uitgeslapen. Gelukkig hebben we vanmorgen niets op het programma staan en kan hij lekker op het terras spelen. Om 11.30 brengen we hem op bedje en een uurtje later wordt hij al weer wakker. Ik heb hem bij mij op schoot genomen en daar heeft hij nog 1,5 uur geslapen gelukkig. Vanmiddag hebben we met Richard en Joe afgesproken om naar het Olympisch stadion te gaan. Het was erg leuk om het vogelnest te zien Toen we weer terug waren hebben we met z’n allen nog even wat gegeten. Ik vond dat Tian de hele dag al iets meer zweette dan anders en had daarom even de thermometer van Mariene geleend. De thermometer gaf 37 aan maar omdat het onder de armen gemeten wordt moet je er eigenlijk een graad bij doen, misschien een beetje verhoging maar niets ernstigs dus. Tian slaapt nu weer en we hopen dat hij dat de hele nacht blijft doen. Morgen gaan we nog even ons laatste geld uitgeven en we hebben net bericht gehad dat onze taxi Donderdag klaar staat op Schiphol. Nog 1 dag te gaan!!!!!