• THUIS

    Date: 2010.09.05 | Category: Weer thuis | Tags:

    Hoe blij kun je zijn. Het regent pijpestelen en de lucht is grijs. Toch zijn we super super blij als de wielen van het vliegtuig de grond raken. We zijn er weer. Op Schiphol worden we warm onthaald met spandoek en ballonnen. Het was geweldig!!!!!!! Iedereen is blij dat we er weer zijn en wij het allermeest. Met trots konden we Tian al laten zien door het raam. Snel de bagage ophalen en dan iedereen begroeten, het was hartverwarmend met veel tranen van geluk. Tian vond alles prima. We hebben nog even (met veel moeite) met z’n allen koffie gedronken en toen snel naar huis. Daar stond de volgende verrassing. Het huis was versierd en in de tuin stond een mooie trein met Tian zijn naam. We werden al opgewacht door de buren. Tian had de hele weg geslapen en moest even bijkomen. We zijn daarom ook gauw naar binnen gegaan. Ook daar ballonnen en een box vol met kadootjes en…. een super gave FIETS!! Buren bedankt, het is te gek!! We geven Tian nog even een papfles en brengen hem lekker op bed. Zelf gaan we er ook snel achteraan.

    De vliegreis is prima gegaan. Tian kon voor onze voeten op de grond zitten en spelen. Daarna hebben we hem een papfles gegeven en heeft hij heerlijk een paar uur geslapen, zelf hebben we geen oog dicht gedaan. Ook toen hij weer wakker werd heeft hij eigenlijk niet gehuild gelukkig.