• Schisis team

    Date: 2010.09.13 | Category: Weer thuis | Tags:

    Vanochtend hebben een gesprek gehad met iemand van het schisis-team om het vervolg traject te bespreken. Het is niet nodig om al snel het gehemelte te laten sluiten. Begin volgend jaar wordt Tian daar aan geopereerd. Hij heeft nu eerst wel even genoeg in verschillende bedjes geslapen, eerst maar even een poosje in zijn eigen bedje. Tian moet dan waarschijnlijk twee nachtjes in het ziekenhuis blijven. Eerste dag is opname, tweede dag de operatie en de derde dag mag hij weer mee naar huis als alles goed is. Gelukkig kunnen we hier dus nog even mee wachten tot begin volgend jaar.

    Gisternacht heeft hij de hele nacht doorgeslapen :) , heerlijk. Afgelopen nacht was hij wel weer wakker en heeft ook nog een tijdje in zijn bedje liggen jeuzelen. Vanmiddag is dat uurtje weer ingehaald en heeft hij bijna 3 uur geslapen. Tijdens zijn slaapje had papa zijn nieuwe lego trein inelkaar gezet en toen Tian wakker was heeft hij alles weer gesloopt :)